17 November 2012

Mereka Dah Bersuami

Assalamualaikum.. 

Tahniah kawan-kawan sebab dah menjadi orang rumah kepada suami.  InshaAllah sayang semoga ikatan ni berkekalan hingga ke akhir. Aaamin.. 

Hani kawan masa PLKN. :) 3 tahun berpisah dan pertama kali jumpanya masa wedding hani. 
Hani & Abu

Wana, kenal dia sejak form 1 lagi. Pasangan ni satu sekolah juga. :)
Wana & Usop

Shafiqah - sejak sekolah rendah lagi kami berkawan :)
Baru lepas Akad Nikah

Farfar pun kawan masa PLKN juga. Dia berkenalan dengan bakal suami masa sekolah tak silap zila form 4. Bercinta dengan cikgu tu. Lama tu, 6 thun mereka berkenalan, akhirnya 24/11 ni pernikahan mereka. Birthday dia sama ngn zila :) 3 April.
Farfar & Ammo

Bila orang  bertanya pada zila "kau pula bila nak bersuami?" Jawapannya sambil senyum dan berkata "Tunggu kau dah beranak sorang,2,3 orang atau lebih dari tu atau pun secepat selepas tu" hahaha..

12 comments:

hazanis said...

awak bila lagi?:P

Wen said...

wahhhhhhhhhhhh rminye kwn da kawen.. hihi... wen dtg dri blog fariz. salm knl... hihi

Fariz Reza said...

assalam

blog akak fariz tengok okey dah...ringan pun ringan

Fariz Reza said...

hehe akak violet bila lagi ??

hehehehe....

nanti kawin bagitau :)

AkmaFaizal said...

musim cuti sekolah...musim org kawin. hehe...bila dh dpt jodoh yg sesuai kawinlah yer..jgn memilih sgt tau ;P

Nur Azila said...

tunggu awak dah kahwin dulu kot.. :P

Nur Azila said...

hazanis - tunggu awak kahwin dulu kot.. baru sy follow :P

Nur Azila said...

hai wen.. salam kenal jgk..

a ah ramai dah kahwin, dah jodoh mereka kahwin masa umur 21 thun..

keep in touch, sy landing blog awk pula

Nur Azila said...

Fariz Reza - thanks ye dik fariz..

berdasarkan jawapan post tu.. dan tunggu je lah ea akk kahwin nanti akk bgthu kt blog ni :P lepas tu kena dtg, boleh?? :D

Nur Azila said...

AkmaFaizal - inshaAllah doakan saya dapat seorang imam yang boleh bimbing zila ke jalan Allah..:)

akk dah kahwin ke? anak2 ke tu? :)

Wen said...

iye? alaaaa jeles pla rasenye. hahaha umur 21 dulu wen xfikir g pasal kawin2 hehe. well ya keep in touch. no hal. thanks sebab landing kat blog panda montel yg tak seberapa tu. :)

Nur Azila said...

apa lg wen, someone dah ada kan. jgn tggu lama2.. :)

Welcome back, thanks jgk sbb sudi dtg zilaviolet yang tak semantap seperti bolgger lain :)