06 November 2012

Cintaku Limited Edition

Assalamualaikum




Bismillahirrahmannirrohim.....

Ya Allah..Ya Tuhanku..Jika pendampingku telah Engkau lahirkan
Gerakan hatinya untuk menujuku ,pertemukanlah kami dalam sebaik-baiknya pertemuan untuk menuju Redha-Mu..
Kerana Engkaulah yg berhak atas hati hamba2-Mu..
Dan Engkau jua yg kuasa membolak balikannya..
Ya Rabb,
bila dia jauh,dekatkanlah..
Eratkan hati kami dalam ikatan kerana-Mu ,tautkan hatiku dengan hatinya yang sama-sama mengharap&mendamba sebuah keinginan menuju redha-Mu..

Ya Allah...Yang Maha Pecinta
Pemilik cinta sejati ,Jikalau cintaku kau ciptakan untuk dia
Tabahkan hatinya..
Teguhkan imannya..
Tegarkan penantiannya..

Ya Rabb...Sang Pemilik Hati
Jikalau hatiku KAU ciptakan untuk dia ,Penuhi hatinya dengan Kasih-Mu,
Terangi langkahnya dengan Cahaya-Mu ,limpahkan kelapangan dikalbunya dengan kesabaran,temani dia dlm kesepian..

Ya Rabb,
Tiada tempat ku bersandar Selain pada-Mu,
Kutitipkan cintaku pada-Mu untuknya..
Kutitipkan sayangku pada-Mu untuknya..
Kutitipkan rinduku pada-Mu untuknya..
Mekarkan cintaku bersama cintanya..
Satukan hidupku & hidupnya dlm Cinta-Mu..

Ya Rabb....
Ku yakin bila saatnya sudah menghampiri,
Pasti kebahagiaan itu aku dapati..
Mohon beri aku kekuatan dan kesabaran dlm penantianku..

Ya ALLAH..
kirimkan dia yang dapat membawa kebaikan,
Baik bagi duniaku,akhiratku dan agamaku..
Agar kami sama-sama berjemaah untuk tetap menuju kejalanMu..
Bimbinglah hati kami ,kuatkan hati kami..
Penuhilah dengan Rahmat & kasih sayang-Mu..Amin ya rabbal alamin

* Semoga kita bertemu jodoh dengan orang yang mencintaiMu Ya Allah.
* Sekadar perkongsian untuk teman-teman

10 comments:

CekbOlat-bOlat said...

mmg limited . hnya utk tertentu dan bukan mudah utk diungkap .

Nur Azila said...

yes.. " I LOVE YOU" just untuk yang halal je..

Miss Zahirah said...

yes!
mmg btul pun.. hehehe

misz norrahmah said...

hye zila =)

Yousof said...

Aamiin Ya Rabbal A'lamin..

Nur Azila said...

hai kak rahmah... =)

Ammelia Yusoff said...

limited kan untuk yang halal :)

Sarah Mohd Saleh said...

betul tu.moga dipertmukan jodoh.kalau cinta lelame xkawen jugak xgne gak.baik lah kenal skejap then cinta pas kawen ;)

Nur Azila said...

betul tu.. setuju sangat. kawan2 je dulu,kenal hati budi tapi perasaan utuk kekasih limitkan..

wann sury said...

limited nye!!!baru la branding..
follow sini dah...
be my partners jomssss