21 September 2012

3 Tahun Berpisah Aku dan Dia

Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua.. Macam mana dgn life korang skg. Supaya hati lebih tenang pada pagi Jumaat ni.. Pada hari jumaat ni, zila rasa happy sgt sbb zila dah jumpa seorang selama 3 tahun berpisah, akhirnya zila dpt ikatkan hubungan silaturahim semula. Zila rasa nak melompat-lompat je bila dpt contact number dia.
-
-
-
Sory korang terpaksa scroll bawah.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
Supriseee!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
Tadaa!! (walaupun xsuprise pada kalian semua)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Diberi nama Nur Asmahani. Cantik rupa parasnya luar dan dalam, lemah lembut. kawan baik masa PLKN. Teringat memori PLKN kita bersama.sama. Pergi mana-mana mesti sama-sama.. Makan, mandi, tidur semuanya berkongsi. Dia orang pertama zila tegur masa PLKN. Tak sangka ramah orangnya, tintong macam zila.

Thank to En Yusof  kebetulan adiknya kawan zila. Dan dia sampaikan pesanan adik dia kt zila. "Hani nak kahwin 30.9 ni". Memang terkejut dan gembira bila dengar pesanan tu. Sampai xterkiralah perasaan tu. Terus sms Ain, kwan PLKN jgk untuk sahihkan berita gembira. Dia kata betul. Dari situ zila dapat no hpn Hani. Ain pun baru dapat no Hani. Syukur Alhamdulilah.

Gambar ni masa nak pergi minum pagi

Abaikan makcik berkaca mata tu, ~hari-hari terakhir ~

Inilah Hani nya..  Selamat Pengantin Baru. InsyaAllah. zila akan pergi wedding Hani kalau Allah izinkan. InsyaAllah kita akan jumpa pada hari bersejarah Hani. Masa tu nak peluk, cium-cium kau Hani. hihihi.. Doa-doa lah supaya zila dapat datang. ;D

4 comments:

arisa nazifa said...

Kawan selamanya.Kawan senang dicari tetapi kawan yang sejati susah utk ditemui.Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. :)

Blue Violet said...

InsyaAllah.. Amin.. moga ikatan persahabatan selamanya. thanks

Myra Miera said...

wow wjh bru.... cntik lahhhh

Nur Azila said...

xcantik mana.. tapi lebih kemas, luas mata memandang..