25 September 2012

Aku Dan Majalah Popular

Assalamualaikum....

Zila dulu selalu juga masuk majalah tapi sejak umur dah meningkat, peluang untuk masuk majalah tu dah tak ada lagi. Mungkin dulu comel agaknya, pipi bersih tanpa ada parut jerawat pun, jerawat nak tumbuh kt muka pun takut dulu je sekarang tak. Sekarang ni je, populariti tu terjunam  ala-ala artis malaysia.. Kata orang semakin veteran, semakin tak popular. AstagfiruAllah Alazim 

Bukan Majalah mangga, wanita atau pun nur.. tapi majalah sekolah je mampu setakat ni.. ;p Kira popular lah tu kan :p  Boleh katakan zila aktif masa sekolah. Dalam Pandu puteri, zila dah sampai kebangsaan. Nak sampai antarabangsa tak mampu sebab dah pencen. Aktif Persatuan Rakan Sebaya. Zila sukan tak aktif sangat. Tapi adalah juga masauk olahraga lumba lari, lompat tinggi dulu. Tapi dah pencen. Semput nak lari jauh2, berat badan dah bermaharajalela..

Form 2 - Zila yang pengawas tu.. :p 
Form 5 ~ Kelab SPBT
Form 5 ~ Persatuan Pandu Puteri Malaysia
5 UKM--- > i really love this photo~ malay just have 4 student only in class~ 
Form 5 ~ Persatuan Rakan Sebaya~bendahari tak berdidikasi~

Form 5 ~ Persatuan Pengguna

Dalam kelas kebanyakkannya student chinease. Bila time exam berhempas pulas study. Mereka ni semua pandai2 belaka. Alahmdulilah.dapat fight mereka dalam mata pelajaran. Berlawan secara sihat tak apa kan daripada berlawan guna kaki tangan tu, bukan dapat pape pu. Badan kita yang sakit adalah. Betul tak?? sila jawab..

Masa sekolah zila belum berkaca mata tapi pakai time belajar je.. lepas habis sekolah terus pakai cermin mata kt mata ni. Sampai power mata pun naik. Pakai cermin mata kadang2 merimaskan. Nak pakai contact lens, zila tak berani pakai. Jadi kebanyakan gambar kt atas ni, zila tak pakai cermin mata. masa tu power mata elok lg lah.. nampak longkang depan mata lagi. Tapi tak nampak dari jauh.. Betullah orang kata bila pakai cermin mata, power makin naik. Tapi ada juga sebaliknya. Makan lobak pun still rabun..Bertuah orang yang pakai cermin mata, mata dia boleh sembuh. Pape pun aku bersyukur. 

BFF zila kebanyakannya masuk persatuan, kelab semua sama-sama. Kt atas tu ada BFF zila yang duduk di kerusi kt setiap gambar kt atas.. Form 2 jadi pengawas tapi lepas masuk f3 terus berhanti sbb nak fokus pada PMR acehceh.. Dengan pengorbanan tu, Alhamdulilah PMR dapt keputusan yang baik.. 4 tahun meninggalkan alam persekolahan. sangat2 merindui moment tu.

3 comments:

fieyona raias said...

ingatkan masuk majalah mangga ke ape -.-" hahaha..

jom hit me back :)

Nur Azila said...

hahahaha.. majalah mangga? Ya Allah jauhkan.. :P

fieyona raias said...

hehe.. in sha allah!

nak kawan ngn akak? boleh add jer fb..hihi :)