27 December 2011

Jumpa Pengacara TV/Radio

Assalamualaikum..

Ehem3.. wow.. zila update blog pagi lah..haha.. zila pagi ni sampai tengahari tak ada kelas tapi ptg zila ada kelas Entrepreneurship For Design.. =( begitu malas kan.. da 3 hari cuti bila naik kelas, aduh rasa malasnya.. Cakap pasal Entreneurship For Design. entry zila kali ni ada kena mengenalah ngn subjek baru zila ni.. tapi still tak lari lagi ngn tajuk sebenarnya..huhu

Korang ingat tak entry zila "Semester baru & Politeknik Baru" tu, zila ada cakapkan minggu tu adalah minggu busy dan bnyk berlaku perkara menarik, zila pun da janji ngn korangkan nak update pasal minggu tu kan.. Now, zila update skg..Tapi kalau siapa y belum baca entry zila hari tu, boleh klik sini.

Hari Sabtu, 17/12/2012.. Pagi sampai petang zila ada kursus keusahawanan untuk subjek zila tu. Petang pula ada perasmian PolyBoutique.. Petang tu, ada pengacara TV dan Juru Hebah Radio. Cuba teka sape y zila jumpa, salam dan bergambar?
-
-
-
zila berjumpa ngn juru hebah radio suria f.m yang kendalaikan Segmen Suria Drive 4 ptg - 8 mlm dan Ex-Pengacara Sehati Berdansa.. dapat tangkap tak? Miss L.O.. haha terang2 zila bg hint kt korang.
-
-
-
Miss Linda Onn kita.. ahaha.. Linda Onn datang sbb dia jadi Duta Polyboutique kt Politeknik Ibrahim Sultan (PIS) (tempat zila study). Dia pun jadi jemputan vvip usahawan contoh.. Ok lah zila tak nak cakap banyak.. jom cuci mata kt bwah ni..

Dari kiri Usahawan 1,L.O,Pengarah PIS, VVIP,orang kuat PIS,Pengasas Polyboutique (exstudent PIS)

Perasmian

Ai. linda... ukur baju nak buat dress kawin ke?huhu ^-^

Bergambar ngn bagunan Polyboutique

Gambar2 ni sumber dari website Politeknik Ibrahim Sultan, nak thu lebih lanjut baca kt sini ye syg2 ku.. Gambar zila ngn kawan2 bersama L.O ada tapi zila malas nak amik dan cucuk External Hard disk..

Sebelum tu, jom singgah jap..

Yang tension2 ,Nak restkan badan, minda tak.. Jom singgah sini kejap
-
Yang minat dalam fotografi dan video baca ni.. ada hadiah yg menunggu korang..

Terima Kasih semua

11 comments:

lazymalas said...

kak linda HOT!!!!
hahaah

nur azila said...

hahaha... tinggi giler kn dy ayu...

Cik Syue said...

oo.. jumpe lindaa onn. hehe

nur azila said...

yeah.. L.O huhu..=)

wanie said...

ceyh...syok lettew

KEGILAAN TUDUNG DIAN PELANGI!!
MARIMARI !
TENGOK SINI!
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/kegilaan-tudung-dian-pelangi.html

nur azila said...

xsyok mne pun.. biasa2 je lg..=)

musya said...

hohoho. bestnyelah kan. hehe :P poli aku padahal.

nur azila said...

hahaha.. xbest mana pun..

Mishter Izwän said...

Jom join segmen ni, utk suka2 aja

Segmen Drama-Apakah Kesudahan Drama Tentang Dhia

http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-drama-apakah-kesudahan-drama.html

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..seronok yer...huhu

nur azila said...

HAHA... seronok sikit.je...heheh