06 December 2012

The Guardians

Assalamualaikum..

Alhamdulilah.. rezeki yang lebih dapat dikongsikan dengan sahabat Vector saya sangat bermakna. Diberi banyak pilihan, akhirnya Rise of the Guardians menjadi pilihan hati kami.

Kedatangan zila dialu-alukan oleh Bananana. Terperanjat kejap bila salah seorang tu tiup benda tu. Dan sangat kesian bila ditumbuk oleh kawan dia.

Bermulalah kejakunan zila pasal 3D ni. Segan nak cakap, taip kt sini pun boleh kan.. sebenarnya first time ni tengok 3D, selalunya 2D je bedal. ^_^

video

Tak sabar nak tengok cerita Bananana ni, lihat kecomelan mereka.. Bila nak keluar ni?!

Zila berpeluang jumpa 5 guardian ni.

Dari kiri Jack Frost, North (Santa Claus), The Tooth Fairy, The Easter Bunny, &  cute Sandman

* Boleh tak nak bawa balik Sandman tu, boleh berbahasa isyarat dengan dia. :) Sedih sebab Sandman ni tak boleh bercakap (bisu)

Guardian zila --> Allah, Ibu Bapa zila.. :)

Vector = Ada kena mengena dengan Graphic Designer, Memang mudah kalau ada vector ni. :)

10 comments:

QasehnyaRania said...

singgah dari

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html

i follow ;D
salam kenal ;d

Yousof said...

Terima kasih lagi sekali, rasa berbaloi-baloi tenngok cerita tu.


Hehe Bananana tu channel kartun Malaysia.. ;P

Tajuk cerita kartun comel ni Despicable me. Yang pertama pun mantap dan comel, tak sabar jugak nak tengok yang kedua ni.

Nur Azila said...

kan.. sorrylah sbb "halang" awak dari tengok cerita Werk It Ralph . :P

Pasal Bananana tu sy thu dr malaysia cuma tak tahu pula pernah buat cerita sebelum ni..

Doddy Hidayat said...

Nice blog! sudah follow blog anda pls visit http://www.konsultankreatif.com/

Aku Penghibur said...

nak tengok cerita nie ...x sempat nk tgk

CekbOlat-bOlat said...

kahkah . video die lawak . last2 kene tombok . hamekauu

Nur Azila said...

Aku penghibur: masih ada lg. tak pun download je:)

Nur Azila said...

Bolat : kan kesian si bermata 1 tu,

Miss Zahirah said...

garangyer muka easter bunny tu.. hihi

Nur Azila said...

garang macam sy kot.. hehehe